wat kan u van ons verwachten

Het motto bij Woonservice Senioren is eerlijkheid. Zijn er aanpassingen nodig of wenselijk, dan lopen wij samen met u de woningchecklist door. Als hieruit blijkt dat uw huis prima op orde is, dan zullen wij dit eerlijk aangeven. Zijn er aanpassingen nodig zoals een antislipbehandeling voor uw gladde badkamervloer, plaatsen van een elektrische raamopener, badkameraanpassingen, uw huis rolstoel- of rollatorvriendelijk maken of een traplift plaatsen, dan denken wij graag met u mee.

De medewerkers van Woonservice Senioren zijn van alle markten thuis en staan altijd voor u klaar: ook voor onderhoud in en rond uw huis die niet rechtstreeks horen bij de aanpassingen die wij in uw huis gedaan hebben.

Tevens zijn alle medewerkers van Woonservice Senioren NBR-adviseur (Nationale BeveiligingsRichtlijn), waardoor wij u ook kunnen adviseren over inbraakpreventie en de eventuele aanpassingen in en rondom uw huis.

 

Bel uw vaste contactpersoon van Woonservice Senioren.
Een telefoontje naar 0497-84 68 19 is voldoende.

 


wooningaanpassing

Om tot een veilig en goed bewoonbaar huis te komen lopen wij met u de woningcheck door en luisteren we natuurlijk naar uw wensen en behoeftes.

Lees meer

onderhoud woning

Alles om onbezorgd te kunnen wonen. Uit onze ervaringen is gebleken dat het onderhoud van het huis en de tuin als een last worden ondervonden.

 Lees meer

veiligheid in uw eigen omgeving

Wij van Woningservice Senioren willen graag dat u zich veilig voelt in uw woning.                                                                               

Lees meer