Project: Ericastraat te Bladel

Louis Reniers uit Bladel.

Ik ben 82 jaar en woon in een rijtjeshuis te Bladel. Het lopen gaat steeds moeilijker, waardoor het traplopen bijna niet meer te doen is. Voor de verzorging ben ik afhankelijk geworden van thuis verplegen. In overleg met mijn kinderen, ergotherapeut en Woonservice Senioren heb ik besloten om voortaan beneden te gaan wonen. Om dat mogelijk te maken waren er verschillende aanpassingen noodzakelijk. Dit vergt veel planning en organisatie, je bent n.l. afhankelijk van meerder bedrijven die dit allemaal moeten realiseren. Woonservice Senioren neemt die zorg volledig uit handen d.m.v. één aanspreek persoon( Frank) die alles voor je regelt.

De ergotherapeut heeft vervolgens aangegeven wat er moet gebeuren om een veilige situatie voor verpleegkundige en voor mij te waarborgen.

Zo hebben ze  een douchecabine geplaatst met een antislipvloer. De verpleging kan mij in die douchecabine verzorgen zonder zelf nat te worden. Er is een wastafel gemonteerd met een kantelbare spiegel, zodat ik in de toekomst zittend op mijn rollator mezelf kan verzorgen. Ook is er op advies van de ergotherapeut een verhoogde toilet geplaatst. De vloerbedekking is vervangen door een pvc vloer, omdat dit praktischer is bij het douchen. Om een slaapkamer te realiseren is er een houten wand geplaatst die afgewerkt is met gipsplaten. Binnen zijn er drempels verwijderd en voor de buitendeur is er een drempelhulp geplaatst, zodat ik zonder obstakels kan voortbewegen. De deur is vervangen door een schuifdeur, zodat ik dan niet om de deur heen hoef te lopen dit geeft meer houvast, waardoor ik minder kans maak om te vallen.

Al deze aanpassingen zijn vlot en in goede samenspraak met Frank verlopen, ik ben dan ook zeer tevreden hoe de werkzaamheden verlopen zijn. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat  alles door één persoon geregeld is.

Ik wil  mensen die dat willen de gelegenheid geven om een kijkje te komen nemen. Om anderen die ook van plan zijn om hun woning aan te passen een idee te geven wat de mogelijkheden zijn en wat de resultaten van die aanpassingen zijn.


Renoveren van 2 badkamers

Bij Woonservice Senioren kijken we in eerste instantie naar de veiligheid. Vervolgens naar de praktische mogelijkheden om uw badkamer aan te passen. Het komt voor dat de gehele badkamer gerenoveerd dient te worden. Het renoveren van de gehele badkamer is een behoorlijke ingreep. We voeren het project in een zo’n kort mogelijke doorlooptijd uit. Een team van specialisten staan klaar om het gehele project professioneel uit te voeren.

 

We starten natuurlijk met de gratis veiligheidscheck van de gehele woning met in het bijzonder uw badkamer. Vervolgens worden uw wensen op papier gezet om te komen tot een 3 dimensionaal ontwerp. Bij het uitzoeken van de materialen en kleuren wordt u professioneel bij u  thuis of in onze showroom begeleid. Na het offertetraject worden de materialen besteld en de planning gemaakt. U krijgt één aanspreekpunt die het gehele project van A tot Z coördineert. Het zit in onze gene om u te ontzorgen.

Het grote voordeel van de badkamer laten aanpassen door Woonservice Senioren,  is  dat de  badkamer voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen. Onze design badkamers  zien er hetzelfde uit als iedere andere badkamer. Echter bij Woonservice Senioren is reeds rekening gehouden met de plaats van de kraan, liggen er antislip tegels, is er geen opstap om in de douche te komen en is er de juiste verlichting. Zelfs in een later stadium kan er altijd nog een stoeltje, toilet verhoogd worden, extra wandbeugels of WC beugels geplaatst worden. 

project Boxtel uitgevoerd door Woonservice Senioren

project Veldhoven uitgevoerd door Woonservice Senioren


Project: familie Hoeks

De familie Hoeks heeft lang getwijfeld om de badkamer aan te passen.  Achteraf hadden ze het eerder moeten doen. Elke dag van uitstel betekent een gevaar om in de badkamer te vallen, met allerlei gevolgen. Ze zagen op tegen de verbouwing, echter in 2,5 dag is de verbouwing vakkundig uitgevoerd. De eerste dag het slopen, aanpassingen leidingen en plaatsen van de antislip douchebak. De tweede dag het tegelen en de laatste dag het kitten van de voegen.

De familie Hoeks is zeer tevreden over het resultaat. Door het inklapbare stoeltje is het mogelijk om zittend of staand te douchen. De familie Hoeks heeft alle vertrouwen in Woonservice Senioren.


Naast de aanpassing in de badkamer zijn ook de dakgoten vervangen. De firma Woonservice Senioren is in staat om het totale onderhoud van uw woning uit te voeren. Het onderhoud wordt in een onderhoudscontract geborgd. Alle zorg wordt op bouwkundig gebied uit handen genomen.