De premium partners van woonservice senioren


RSZK            Zorg Professionals

De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren. Bel: 088-2457795 of mail: voorelkaar@rszk.nl

 Lees meer


De Medicura Zorgwinkels zijn speciaalzaken in gezondheidsartikelen, thuiszorgartikelen en zelfzorgartikelen.

Bij Medicura kunt u onder andere terecht voor rollators, seniorenbedden, bloeddrukmeters, weegschalen, borstkolven, seniorentelefoons en sta op stoelen. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wist u bijvoorbeeld dat Medicura ook een ruim assortiment heeft aan sportbraces, bandages, matrassen en hoofdkussens?

Medicura helpt u graag! Stuur een mail naar info@medicura.nl, bel naar 088 - 007 11 00 of ga naar www.medicurazorgwinkel.nl.

 Lees meer 


Home Instead Thuisservice verleent individuele en persoonlijke ondersteuning aan senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Voorop staat het bevorderen van welzijn en het verhogen van de kwaliteit van leven. Wij werken met goed opgeleide CAREGivers. Zij houden hun klanten gezelschap, bieden hulp in huis en helpen bij de persoonlijke verzorging. Dat doen ze met grote persoonlijke betrokkenheid. Ons team van CAREGivers staat zo nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar. Stuur een mail naar info.tilburg@homeinstead.nl, bel naar 013 5801672 of ga naar www.homeinstead.nl

Lees meer 


Joris Zorg is actief is voor ouderen in de gemeenten Oirschot en Eersel. Joris is een kleine, informele organisatie. We bieden een totaalpakket van diensten. Daardoor kunt u bij Joris met een gerust hart oud worden.

Stuur een mail naar info@joriszorg.nl, bel naar 0499 572124 of ga naar www.joriszorg.nl.

Lees meer